Atlas retete din Finlanda de Est

Kir Normand

Kir Normand este o variantă a celebrului Kir, făcută cu o combinație de crème de cassis, Calvados și...

Cidre Cotentin

Acest cidru spumant nepasteurizat este produs în jumătatea de nord a departamentului La Manche și es...

Moules de Bouchot

Moules de Bouchot sunt midii care sunt cultivate pe țăruși din larve prinse în habitatul lor natural...

Porc de Normandie

Porc de Normandie este carne de porc din regiunile franceze Eure, Seine-Maritime, Calvados, Orne și ...

Lalande-de-Pomerol

Lalande-de-Pomerol este un mic nume francez situat în regiunea viticolă Libourne din Bordeaux. Vinur...

Fromage de Meaux

Fromage de Meaux este o brânză tradițională franceză și versiunea pasteurizată a Brie de Meaux (facu...

Brie de Nangis

Brie de Nangis este o brânză franceză care provine din Brie. Fabricat din lapte crud de vacă, acest ...

Fontainebleau

Datând din secolul al XVIII-lea, Fontainebleau este o brânză franceză originară din Ile-de-France. E...

Explorator

Explorateur este o brânză moale franceză făcută din lapte de vacă în regiunea Île-de-France. Se cara...

Volailles du Gatinais

Volailles du Gatinais este păsări de curte crescute la fermă care pot fi vândute fie proaspete, fie ...

Farine de Petit Épeautre de Haute Provence

Farine de Petit Épeautre de Haute Provence este un tip de făină făcută din boabe de cereale de spelt...

Huile d'Olive de Haute-Provence

Huile d'olive de Haute-Provence este un ulei de măsline unic din regiunea franceză Alpes de Haute-Pr...